Post
     

Uitgeverij Moon verwerft de rechten van de DIMILY-trilogie van YA-fenomeen Estelle MaskameUitgeverij Moon heeft de rechten verworven van de DIMILY-trilogie van de 18-jarige Estelle Maskame. Estelle Maskame begon met schrijven op haar 13e en won via Wattpad een publiek van 4 miljoen lezers voor haar romantische fictie. Met 135.000 volgers op Twitter is Maskame met recht een fenomeen te noemen.

 

Inmiddels zijn de rechten aan 11 landen verkocht en bestormt de auteur wereldwijd de bestsellerlijsten. Het eerste boek, Did I Mention I Love You?, verschijnt in september in Nederland. Deel 2 (Did I Mention I Need You?) volgt in november en deel 3 (Did I Mention I Miss You?) in het voorjaar van 2017.

 

Estelle Maskame zal dit voorjaar al naar Nederland komen voor een flitsbezoek. Op het programma staan ontmoetingen met de pers en meet&greet sessies met YA-bloggers en fans. Later dit jaar volgt een tweede auteursbezoek voor een uitgebreide tournee door Nederland en België.

 

Uitgever Marieke Woortman: ‘Did I Mention I Love You (DIMILY) is de ultieme guilty pleasure. Verslavend, überromantisch en met een klein rauw randje. Estelle Maskame sleurt je van de eerste tot de laatste zin mee in een hartverscheurend en uniek liefdesverhaal. Ze heeft een enorm talent en voelt perfect aan wat haar lezers van haar verwachten en willen lezen. We gaan hier groots mee uitpakken.’

 

http://www.estellemaskame.com