Post
Govert Schilling: De ontdekking van de planeten, De ontdekking van de sterren en De ontdekking van de maan.

" data-original-title="Pinterest" target="_blank" title="Pagina delen op Pinterest">   Govert Schilling: De ontdekking van de planeten, De ontdekking van de sterren en De ontdekking van de maan.

&url=https://www.uitgeverijmoon.nl:443/post/Nieuwe-iPad-game--Planetenreis-N33.html&hashtags=#moonYA" target="_blank" data-original-title="Twitter" title="Pagina delen op Twitter">    

Nieuwe iPad-game: Planetenreis 

In samenwerking met de Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA) lanceren we een nieuwe iPad-game: Planetenreis! Deze game is gebaseerd op de NOVA-digibordles Zon & Planeten en op de boeken van Govert Schilling: De ontdekking van de planeten, De ontdekking van de sterren en De ontdekking van de maan.

 

Kinderen (maar natuurlijk ook ouderen!) kunnen in deze game spelenderwijs meer te weten komen over ons zonnestelsel. Reis met de raket naar onder andere Jupiter, Pluto en Neptunus en voltooi alle opdrachten. Stofzuigen op een planeet, in rotsblokken boren en rondvliegen in de ruimte? In Planetenreis kan het. Einddoel van de missie: breng het ijsje van Pluto terug naar de aarde! Naast deze missie staan er ook interessante feitjes over alle planeten in een encyclopedie.

 

De game is ontwikkeld door Game Oven Studios.

 

Voor een prijs van € 0,89 is Planetenreis nu verkrijgbaar in de App Store. De game is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.