Post
     

Natasza Tardio vertelt over MoordvriendenVrijdag 22 februari zal Natasza Tardio in boekhandel Het Leesteken in Purmerend vertellen over haar vorig jaar verschenen boek Moordvrienden tijdens de YA-avond. Nog geen vakantieplannen en altijd al nieuwsgierig geweest naar de schrijfster achter het boek? Of heb je een vraag voor haar over het schrijverschap? Kom dan vrijdag 22 februari om 19.30 naar boekhandel Het Leesteken! Entree is gratis.

Boekhandel Het Leesteken
Zuidersteeg 2
1441 BD Purmerend
0299-771834
www.leesteken.nl

 

Moordvrienden werd vorig jaar door Crimezone genomineerd als "Beste Young Adult Thriller 2012". In het boek schiet de vijftienjarige Finn Kimmel een leraar en drie leerlingen op zijn school dood en pleegt daarna zelfmoord. Zijn beste vriend, de veertienjarige Milo Bauers, was erbij, maar het lijkt erop dat hij niet aan deze schietpartij heeft meegewerkt.


Toch wordt hij door de politie opgepakt en meegenomen naar het bureau. Langzaam maar zeker komen er gruwelijke feiten naar boven. Finn zou ook iets te maken hebben met de moord op de vijfjarige Daniël Bootsma. Hoe kan het toch dat een ogenschijnlijk normale jongen als Milo bevriend raakte met een jongen die zich ontpopte als massamoordenaar? Lukt het de politie alle feiten boven tafel te krijgen? Of wordt er iets verzwegen?