Post
     

Moon Maandag – #2Laten we bij het begin beginnen: een voorstelrondje! Deze Moon Maandag wordt namelijk geschreven door de nieuwe stagiaire van Moon, Anouk (ik dus, hoi hallo, aangenaam!). Op 1 maart begon ik aan mijn stage bij Moon, wat betekent dat ik nu al bijna een maand op volle toeren meedraai op de uitgeverij. Pff, ik had er eerlijk gezegd nog niet echt bij nagedacht, maar wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Deze maand neem ik het stokje over van Elke en is het mijn beurt om jullie op de hoogte te stellen van alle leuke nieuwe dingen die ons deze maand op de uitgeverij hebben beziggehouden! Laten we maar meteen in het diepe springen…


De roos uit het beton
Een van de leukste dingen die ik tot nu toe heb mogen doen tijdens mijn stage, was het doorgeven van correcties voor het omslag van de prequel op The Hate U Give: De roos uit het beton. En, jongens, geloof me als ik zeg… DAT HIJ ECHT SUPER GAAF WORDT! Momenteel zijn we bezig met alles nog een beetje bij te schaven, zodat wanneer het boek uitkomt, op 19 mei (iets later dan gepland, aangezien de boekhandels nog steeds dicht zijn), alles helemaal perfect is. We zijn echt mega benieuwd wat jullie van het verhaal van Starrs vader, Maverick, gaan vinden!
 

De Grote Race
Een andere superleuke taak was het corrigeren van een van de proeven van De Grote Race van Ruby Coene. Dit boek staat boordevol leuke puzzels en doorverwijzingen, maar die moeten natuurlijk wel allemaal kloppen! Daarnaast betekende dat ook dat het verhaal op sommige plekken herschreven moest worden om er een kloppend audioboek van te kunnen maken. Werk werk werk, maar het begint zeker iets te worden! En dat mag ook wel, want dit boek ligt vanaf 20 mei al in de schappen!
 

Een Ademloos-boekenclub?
Met een schuin oog op Luna (mag ik het al vertellen????) sta ik te trappelen om jullie op de hoogte te stellen van dit specifieke nieuwtje. Jullie weten vast allemaal al dat binnenkort (op 7 mei om precies te zijn) het nieuwste boek van Jennifer Niven bij ons verschijnt; Ademloos (en zo niet, dan bij deze). Ademloos is een meeslepend YA-verhaal over al die onvergetelijke eerste keren… Over eerste keren gesproken: wij gaan in juni een online boekenclub organiseren met de enige echte Jennifer Niven! Zo, het hoge woord is eruit. Maakt dit nieuwtje jullie net zo enthousiast als het ons maakt? Wij kunnen gewoon bijna niet meer wachten! We laten het jullie weten als de definitieve datum bekend is!
 

De Wie ik gisteren was-blogtour
Misschien hebben jullie het wel meegekregen, aangezien onze hele Instagram feed de afgelopen tijd in het teken stond van Wie ik gisteren was van Pamela Sharon, maar om de publicatie van dit geweldige boek te vieren hebben wij in samenwerking met tien bookstagrammers een supergave blogtour opgezet! Van 17 tot en met 26 maart postten zij alles van interviews en tags tot deleted scenes en winacties. Mocht je dit nou toevallig tóch gemist hebben, dan kun je alle posts terugvinden in onze highlights op Instagram of op onze Facebookpagina. Iedere post is zeker het lezen waard!