Post
Noem mij maar Pieter, nog meer weten over het leven van Tsaar Peter de Grote? Beantwoord dan de vraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling ' Peter de Grote, een bevlogen Tsaar'  in de Hermitage in Amsterdam.

" data-original-title="Pinterest" target="_blank" title="Pagina delen op Pinterest">   Noem mij maar Pieter, nog meer weten over het leven van Tsaar Peter de Grote? Beantwoord dan de vraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling ' Peter de Grote, een bevlogen Tsaar'  in de Hermitage in Amsterdam.

&url=https://www.uitgeverijmoon.nl:443/post/Maak-kans-op-2-kaarten-voor-De-Hermitage-N40.html&hashtags=#moonYA" target="_blank" data-original-title="Twitter" title="Pagina delen op Twitter">    

Maak kans op 2 kaarten voor De HermitageWil jij, na het lezen van Noem mij maar Pieter, nog meer weten over het leven van Tsaar Peter de Grote? Beantwoord dan de vraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling ' Peter de Grote, een bevlogen Tsaar'  in de Hermitage in Amsterdam.

 

Vraag: Zoals zijn naam al doet vermoeden, was Tsaar Peter een grote man, maar hoe lang was hij precies?

Mail je antwoord voor 1 mei 2013 naar info@uitgeverijmoon.nl en wie weet win jij twee van de vier entreekaarten voor deze bijzondere tentoonstelling in dit prachtige museum.

Lees hier meer over het boek Noem mij maar Pieter.

Lees hier meer over de tentoonstelling 'Peter de Grote, een bevlogen Tsaar' in museum De Hermitage.