Post
     

Liefdestips #2Voor wie gevallen is voor een player bieden wij hier eerste hulp! Doe er je voordeel mee ;). Veel plezier en succes (of sterkte...)!

Voor wie gevallen is voor een player bieden wij hier eerste hulp! Doe er je voordeel mee ;). Veel plezier en succes (of sterkte...)!

***

Zo versier je een player in zeven stappen.

Wie al te maken heeft gehad met een player, heeft volgende definitie niet nodig: een player is iemand die het niet kan laten vrouwelijke wezens voor zich te winnen. Het lijkt wel alsof hij ieder meisje wil versieren, al is het maar voor even. Hij vlindert het liefst van de ene naar de andere en lijkt zich door niemand te laten ‘vangen’ voor een relatie. Een eerste tip voor iedereen die verliefd is op een player en ervan droomt om hem finaal voor zich te winnen:

BEGIN ER NIET AAN.

Slik.

Voor wie nu nog verder leest: misschien lukt het je nooit, maar als je volgende tips volgt, vergroot je wel je kansen om die ene uitzondering te worden met wie hij toch een relatie aangaat.

Wat je moet weten:

Players zijn ofwel jongens met een groot ego dat ze de hele tijd willen voeden met aandacht, ofwel enorm onzekere mensen die hun onzekerheid proberen te overwinnen door van zo veel mogelijk mensen bevestiging te krijgen. Er zijn nog mogelijke redenen zoals een emotioneel trauma in hun jeugd, enzovoort, enzoverder…

In elk geval willen ze zo veel mogelijk aandacht, dus zodra je ze die geeft, zijn ze weer weg naar hun volgende slachtoff er.

De grote, geheime truc bij het versieren van een player is VERWARRING ZAAIEN. Verwarring zaaien door hem NIET te geven waar hij naar op zoek is: bevestiging.

Je kunt – volgens de regels van de psychologie – wie dan ook op jou verliefd doen worden door hen te dwingen zo veel mogelijk over jou na te denken. Dat doe je door zo verwarrend mogelijk te doen. De ene keer ben je geïnteresseerd en superlief, de andere keer koel en afstandelijk. Mensen snappen zulk gedrag niet, en gaan dan over jou nadenken. Als ze veel over jou nadenken, kan dat veranderen in verliefdheid.

Het goede nieuws is dat players gevoeliger zijn voor verwarring dan anderen. Ofwel krijgen ze aandacht van hun slachtoff er ofwel krijgen ze dat niet. En dan zijn ze weer weg, maar als ze niet goed weten of ze nu je goedkeuring hebben of niet, dan blijven ze hangen in de hoop duidelijkheid te krijgen… en die mag je hun dus nooit geven!

Wat je verder moet doen om een player in jou geïnteresseerd te houden:

1. Laat hem moeite doen voor jou, wees niet te gemakkelijk. De bedoeling is dat je anders bent dan anderen. Je gaat niet met alles akkoord wat hij zegt en je bent niet altijd vrij om met hem af te spreken.

2. Leid een leuk en interessant leven vol passie. Zoek bijvoorbeeld een eigen hobby als je die nog niet hebt, en geniet ervan, ook als hij er niet bij is. Het belangrijkste is dat je hem het gevoel geeft dat je leven ook de moeite waard is zonder hem (en dat is het ook!).

3. Laat je vriendinnen nooit in de steek. Als je al plannen hebt op het moment dat hij vraagt om jou te zien, laat die plannen dan nooit varen. Zodra de player ruikt dat hij op de eerste plaats komt, is hij weg.

4. Geef hem niet altijd wat hij wil. Seks bijvoorbeeld, moet je echt mee wachten. Of als je verder zit in de relatie: geef het hem niet altijd.

5. Zorg ervoor dat je altijd een eigen mening hebt. Mannen zijn allergisch voor vrouwen zonder eigen mening. Als je niet weet waarover hij het heeft, zeg dan bijvoorbeeld niet: ‘Ik weet het niet,’ maar toon interesse door bijvragen te stellen. ‘Ik ken dat niet, maar het klinkt interessant. Kun je er meer over vertellen?’ Over meningen gesproken: players hebben zelfs dikwijls een voorkeur voor een controversiële of gewaagde mening. Ze zijn dol op zelfverzekerde mensen.

6. Trap niet in de klassieke val door hem te vragen om ‘met hem samen te zijn’. Iedereen vraagt het hem al, en zijn antwoord is altijd negatief. Dus ben jij het enige meisje ter wereld die er zelf ook niet naar op zoek is en – nu komt het moeilijke gedeelte – ook met andere jongens uitgaat. Inderdaad: je zult ook met andere jongens uitgaan, of je dat nu wilt of niet. Zo laat je hem zien dat hij je niet aan het lijntje kan houden en dat je er niet op uit bent om hem te vangen (of dat denkt hij dan toch).

7. Zorg voor tijd samen in het openbaar. Wandel met hem op straat, neem hem mee bij je vriendinnen, ga samen naar de bioscoop… Zo kan hij wennen aan het idee van een vriendin en went hij eraan om dingen samen te doen met jou. Wat je ook doet: laat hem daarbij nooit merken dat je stapelverliefd op hem bent.

***

Meer tips? Lees Liefdestips aan mezelf: het dagboek van Olivia Jacobs van Sylvia Van Driessche!