Post
     

En de winnaar is... Manon Sikkel! 

Afgekloven nagels en eelt op onze vingers van het duimen, maar het was allemaal niet voor niks. Want Manon Sikkel heeft 'm te pakken: de prijs van de Nederlandse Kinderjury 2012 in de categorie tien tot twaalf jaar! Ze heeft gewonnen met het boek dat ze zelf het allerleukste vindt: Hoe word je een koppelaar? (in 330 eenvoudige stapjes) door IzzyLove. Moon gloeit van trots. 

 

Manon kan haar IzzyLovehart ophalen. Zelfs de jongens uit de Senaat van de Kinderjury waren enthousiast over het aanvankelijk toch wel meisjesachtig uitziende boek: 'Maar wat een verrassing: er zitten zoveel grappige en gekke gebeurtenissen in het verhaal dat dit ‘liefdesboek’ zeker ook geschikt is voor jongens!' De rest van het juryrapport staat hier.

 

En nu zijn Manon en IzzyLove overal. Op het jeugdjournaal, RTL nieuws, in de Kidsweek, De Volkskrant, het NRC Handelsblad, Trouw, in gesprekken in de wandelgangen van scholen, supermarkten en boekhandels en wie weet ook wel ergens over de grens op een vervallen tankstation...