Post
     

Drie superleuke Moon-events!Deze vrijdag en zaterdag drie superleuke events met Moon-auteurs! Kom je ook?

Vrijdag 3 november

Boekenfeestje Sylvia Van Driessche

Antwerpen: 15.00 - 16.00

Kom naar het exclusieve boekenfeestje van Sylvia Van Driessche op de Boekenbeurs Antwerpen! Na de bestsellerserie Tussen de sterren¬ is Sylvia nu terug met Liefdestips aan mezelf, een dagboek van de 17-jarige Olivia Jacobs die noodgedwongen verhuist naar de villa van haar vader (bekende tv-presentator) en op zoek gaat naar de liefde. Elfi De Bruyn zal Sylvia Van Driessche interviewen over haar nieuwste boek en haar eigen liefdestips. Ook is er de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Daarna kun je haar zelf het hemd van het lijf kunnen vragen en maken alle aanwezigen kans op een goed gevulde goodiebag. Het boekenfeestje vindt plaats op vrijdag 3 november van 15.00 – 16.00 uur op het rode podium. Aanmelden kan via emilie.laddyn@overamstel.com

Zaterdag 4 november

Signeertour Dylan Haegens

Een signeertour met Team Dylan Haegens, ter ere van het Dylan Haegens Stripboek, op drie plaatsen in het land. Need we say more?

Amsterdam: 09.00 - 10.00

Kom je langs bij Bruna IJburg?

Den Haag: 12.00 - 13.00

Kom je langs bij Paagman Lange Poten?

Rosmalen: 15.00 - 16.00

Kom je langs bij Bruna Rosmalen?

Boeklancering Handlettering FEEST doe je zo!

Den Ham 15.00 - 18.00

Kom je ook naar het boeklanceerfeestje van Karin Luttenberg op zaterdag 4 november? Op deze dag viert Karin dat haar nieuwe boek uit is en daarvoor ben jij ook uitgenodigd! Het feestje is van 15.00 - 18.00 uur bij café de Brink in Den Ham. Uiteraard is haar FEESTboek daar te koop en kan ze er iets persoonlijks voor je in zetten. Vier je dit feestje mee? Uiteraard is er ook een hapje en een drankje!