KAT EN VIS TRAILER

KAT EN VIS KLEURPLAAT

Download hier de officiële Kat en vis kleurplaat!!!

KAT EN VIS TOUR

Alain Clark en Loes Riphagen gaan op tour!

Met hun gloednieuwe boek Kat en Vis gaan zij langs verschillende boekhandels door het hele land. Misschien wel bij jou in de buurt! Kijk snel in het schema waar jij ze kunt ontmoeten.

 • 26 januari - 15.00 uur (Voorburg)
  Kinderboekwinkel In de wolken
 • 27 januari - 10.00 uur (Amersfoort)
  Boekhandel Veenendaal
 • 27 januari - 14.00 uur (Den Haag)
  Paagman - vestiging Fred
 • 28 januari - 15.00 uur (Haarlem)
  H. de Vries
 • 31 januari - 14.00 uur (Schiedam)
  Post Scriptum
 • 3 februari - 11.00 uur (Nijmegen)
  Kinderboekwinkel Nijmegen
 • 3 februari - 14.30 uur (Roermond)
  Kinderboekwinkel De Kleine Tovenaar

Kat en vis kinderboek

ISBN: 9789048839865 | 48 pagina's | €14,99,-

KAT EN VIS

Het eerste kinderboek van Alain Clark met geweldige illustraties van Loes Riphagen

Kat en Vis zijn buren. Vis woont in zijn kom op het tafeltje bij het raam en Kat op een zachte stoel in de hoek van de kamer. Vis is nieuwsgierig en stelt Kat veel vragen over de wereld buiten de kom. Samen praten ze over astronauten op de maan en beroemd worden.

Grappige en korte (voorlees)verhaaltjes, met illustraties van Loes Riphagen.

VERHAALTJE

‘Vertel eens een verhaaltje, Kat,’ zei Vis. ‘Wat voor een verhaaltje dan?’ vroeg Kat. ‘Bijvoorbeeld over een poes en een vis. Die vriendjes zijn. En dat de vis zich verveelt en een verhaaltje wil horen,’ antwoordde Vis. ‘Wacht even,’ zei Kat. ‘Dus jij wilt een verhaaltje horen over ons?’ ‘Ja,’ zei Vis. ‘Het zou toch leuk zijn als wij in een verhaaltje zaten?

Alain Clark

ALAIN CLARK

Alain Clark begon al jong met het maken van muziek. Eerst Nederlandstalig, daarna stapte hij over naar het Engels. Met hits als 'This ain't gonna work' en 'Father & friend' is hij niet weg te denken uit de Nederlandse muziek-industrie. 'Kat & Vis' is Alains eerste kinderboek, dat is geïnspireerd op verhaaltjes die hij 's avonds aan zijn zoon vertelt.
www.alainclark.nl


LOES RIPHAGEN

Loes Riphagen debuteerde in 2008 met haar prentenboek 'Slaapkamernachtdieren'. Sindsdien maakte zij vele boeken, die in meer dan 15 landen zijn verschenen. Met haar collagetechniek en vrolijke, eigenwijze tekeningen valt ze op bij publiek, pers en verschillende (internationale) jury's.
www.loesriphagen.nl

Loes Riphagen