De Grote Race is een boek vol actie, humor én puzzels

De Grote Race

Wat? Heb je het boek nog niet gelezen? Dan zullen we je er eerst wat meer over vertellen!

Tijdens hun vakantie in Taiwan worden de ouders van de tweeling Li en Nao ontvoerd. Een man genaamd Muis komt naar hen toe en vertelt Li en Nao dat ze van hem afstammen. Muis is een van de winnaars van de Grote Race, de wedstrijd die heeft bepaald welke dieren nu als Chinese sterrenbeelden worden vereerd. Maar Muis speelde vals en verraadde zijn beste vriendin Kat. Nu is Kat terug en uit op wraak. Als Li en Nao hun ouders ooit willen terugzien, moeten ze Kat opsporen en verslaan. Er volgt een spannende reis langs alle dieren uit de legende...

Wat zeg je? Kan je niet wachten om het boek te lezen? Dat snappen we. Bestel het snel via deze bestelknop!

Ah, je hebt het boek wél al gelezen, maar wil graag de puzzels downloaden om ze te kunnen printen en in te vullen. Natuurlijk, die vind je hieronder:

Heb je het boek gelezen, alle puzzels gedownload en gemaakt, maar ben je nóg niet klaar met De Grote Race en de Chinese dierenriem? Download dan hieronder een mooie kleurplaat van Li, Nao en Draak.

Of duik de keuken in en maak een écht Taiwanese specialiteit: ananascake!

Wil je weten wat jouw Chinese sterrenbeeld is? Download dan hier de dierenriemkalender:

Download hier ook de kaart die hoort bij jouw Chinese sterrenbeeld en kom erachter wat jouw karakter eigenschappen zijn!

We begrijpen natuurlijk heel goed dat De Grote Race een perféct cadeau is voor al je vrienden. Daarom kan je het hier bestellen:

Maar je kan ook, net als Li en Nao, zélf op avontuur gaan en een exemplaar opsporen om cadeau te geven…

Speciale boekenelfjes zullen namelijk bij de verschijning van het boek, op 20 mei, 3 exemplaren van De Grote Race verstoppen op verschillende locaties in Nederland. Om ze te vinden worden er hints verspreid via onze socialmediakanalen die leiden naar de verstopte boeken!

Wil je geen hint mislopen? Wees er dan als de kippen bij en volg de Instagram accounts van:

Heb je de hints gevonden, maar wil je graag de puzzels downloaden om ze te kunnen printen en in te vullen? Dat kan! Je vindt ze hieronder:

Veel succes met speuren!