Blog
Writers Wednesday: Pamela Sharon

Writers Wednesday: Pamela Sharon

Iedere eerste woensdag van de maand zetten we voortaan een auteur in het zonnetje. We trappen de eerste Writers Wednesday af met Pamela Sharon! Aangezien haar boek Wie ik gisteren was al over een kleine twee weken verschijnt, kunnen we niet wachten om haar het hemd van het lijf te vragen. Maar voordat we beginnen willen we eerst dat jullie Pamela beter leren kennen.

Moon Maandag! - #1

Moon Maandag! - #1

Welkom bij Moon Maandag! Jouw maandelijkse update voor de nieuwtjes van Moon. We beginnen met deze rubriek om jullie op de hoogte houden van alles wat er bij Moon gebeurt. Deze rubriek zal elke laatste maandag van de maand gepost worden, en staat boordevol nieuwtjes over de boeken die binnenkort zullen verschijnen. Lees dus snel verder om te lezen waar we de laatste tijd allemaal mee bezig zijn geweest.

Recept uit De Zwendelprins met uitleg van Rima Orie

Recept uit De Zwendelprins met uitleg van Rima Orie

In De Zwendelprins eet hoofdpersoon Simran de meest heerlijke Indiase gerechten. Voor de boekpresentatie maakte schrijfster Rima Orie deze gerechten zelf. Wil jij deze lekkernijen ook zelf maken? Lees dan snel verder.

Een jaar later: De Zwendelprins & De Geur van Groen

Een jaar later: De Zwendelprins & De Geur van Groen

Een jaar geleden werden de winnaars van de Moon YA contest bekendgemaakt. Dit was de eerste schrijfwedstrijd die het online schrijfplatform Sweek organiseerde in samenwerking met een Nederlandse uitgeverij. Maar wat is er gebeurd met deze winnaars en de manuscripten?