Blog
Moon YA Contest - longlist

Moon YA Contest - longlist

Je kunt het bijna niet gemist hebben: de prijsuitreiking van de Moon YA Contest vorige week. In aanwezigheid van alle tien de shortlistkandidaten ging Mira Noir (De Zwendelprins) er met de eerste prijs vandoor, Pamela Sharon (De geur van groen) werd tweede en Maylene Hunt (Oorverdovende stilte) won de derde prijs.

Voordat de shortlist werd samengesteld las de jury in totaal bijna 350 verhalen en werd er ook een longlist geselecteerd die grondig werd beoordeeld. Op veler verzoek publiceren we hierbij ook deze longlist met de verhalen die net niet de shortlist hebben gehaald maar er wel uit sprongen door kwaliteit, creativiteit en/of originaliteit.

Moon YA Contest - Een update

Moon YA Contest - Een update

De deadline van de Moon YA Contest is inmiddels alweer een tijdje verstreken: de schrijvers kunnen niets meer doen, behalve afwachten... Maar de jury is nog lang niet klaar! Een kleine update.

Sneakpreview Benjamin Bontje

Sneakpreview Benjamin Bontje

Hoera! Benjamin Bontje van Barbara Jurgens ligt sinds deze week in de boekwinkel! Ben je ook zo nieuwsgierig naar de avonturen van Benjamin Bontje en de familie Rattus in de diepste riolen van Amsterdam? Lees dan hier alvast het eerste hoofdstuk!

 

 

Hazelwoud - Melissa Albert

Hazelwoud - Melissa Albert

Wat een ontzettend mooie foto's zien we langskomen op Instagram! We kunnen er geen genoeg van krijgen.