Over ons

Moon 

Kinderen komen vaak voor het eerst met boeken in aanraking wanneer ze voor het slapengaan worden voorgelezen. Oudere kinderen vinden het spannend om zelf stiekem onder de dekens te lezen bij het licht van de maan (en een zaklamp). De nacht is de tijd van dromen.

Moon maakt deze dromen waar. Moon geeft boeken van hoge kwaliteit uit voor kinderen en jongeren van alle leeftijden, van prentenboek en voorleesboek tot jeugdroman en cross-over roman, fictie en non-fictie, oorspronkelijk Nederlands en vertaald. Moon geeft boeken uit van auteurs als Manon Sikkel, Floortje Zwigtman, Daphne Deckers, Marianne Busser & Ron Schröder, Cassandra Clare, Sarah Dessen, Mel Wallis de Vries, Marlies Slegers, Kami Garcia, Khalid Boudou, Govert Schilling, Meg Rosoff, Richelle Mead, Pieter Feller & Natascha Stenvert en vele anderen.
 

Oprichting  

Op 1 mei 2007 is kinder- en jeugdboekenuitgeverij Moon van start gegaan. De uitgeverij is gevestigd in Amsterdam.


Moon is een imprint van Overamstel Uitgevers. Overamstel Uitgevers profileert zich als een creatief, snel en slagvaardig uitgeefhuis en mediabedrijf en speelt optimaal in op de huidige ontwikkelingen in de mediabranche. Er verschijnen boeken, cd’s, dvd’s, games, speelfilms en tijdschriften.
 

Social media 

Blijf op de hoogte van de nieuwste boeken, acties en evenementen van Moon via:  


- Twitter
- Facebook


Adres

Bezoekadres

Paul van Vlissingenstraat 18
1096 BK Amsterdam
T. 020-462 43 00
E. info@overamstel.com
I. www.overamsteluitgevers.nl

Postadres

Postbus 3626
1001 AK Amsterdam

Volg ons op