Prijsvragen

Win Een beer genaamd Paddington!

Moon doet deze decembermaand graag iets aan haar lezers cadeau. Daarom verloten we drie exemplaren van Een beer genaamd Paddington! 

 
* * * KERSTACTIE * * *
 
Paddington is een hele lieve beer, maar misschien heb jij nog wel een veel lievere knuffel? Maak een tekening van jouw favoriete teddybeer of ander knuffeldier en win Een beer genaamd Paddington!
 
Stuur je tekening voor 24 december 2014 naar:
 
Uitgeverij Moon
Paul van Vlissingenstraat 18
1096 BK Amsterdam
 
Of per mail naar: Nynke.deGroot@uitgeverijmoon.nl
 
Veel succes!   
 
* * * KERSTACTIE * * *

Kolletje viert feest!

 

Hoera! Er komt een feest-editie van Kolletje aan! De titel wordt... Kolletje viert feest! En bij feest horen cadeautjes. Maar aan wie geven we dat gratis exemplaar van de feest-editie van Kolletje (mét Kolletje-poppetje)?

 

Misschien wel aan jou. Maak een leuke foto van een Kolletje-voorleesmoment en stuur hem naar ons op. Leg papa en dochter bijvoorbeeld vast tijdens het Kolletje-verhaaltje voor het slapengaan. Of portretteer de oudste die de jongste voorleest. Schiet een kiekje van Kolletje tovert zonnestralen in het park. Of wat dacht je van Kolletje gaat kamperen, in Frankrijk, voor de tent, bij kaarslicht?

 

Deze actie loopt nog tot 31 augustus 2012. Dan kiezen we de winnaar, die als één van de eersten de feest-editie van Kolletje op de mat zal vinden. Stuur je foto naar info@uitgeverijmoon.nl. Succes!

Kleuren

Kolletje en het grote pannenkoekenfeest

Download kleurplaat

Kolletje en haar vriendjes

Download kleurplaat